Over Plavei Actueel Laatste nieuws

50e woning op zonnestroom!

Leestijd: 2 min

 

Op dinsdag 14 januari werd aan de Klaverweide in Giesbeek de 50e woning van Plavei voorzien van zonnepanelen. We verrasten de bewoners met een bos bloemen en een energiebesparingsbox. De woning maakt onderdeel uit van de pilot ‘Zonnestroom voor Huurders’. Sinds eind vorig jaar bieden wij zonnepanelen aan onze huurders aan. De zonnepanelen worden gehuurd. Ze horen bij de woning. 

Goede start

We zijn in het najaar van 2019 gestart als pilot. Meer dan 200 huurders hebben zich inmiddels aangemeld. Dagelijks ontvangen we nieuwe aanmeldingen. Hier zijn we heel blij mee. We bieden zonnepanelen aan omdat we samen met onze huurders onze woningen willen verduurzamen. 

Mevrouw Falter van het 50e adres: ‘’We willen graag meedoen en we doen wat mogelijk is qua verduurzamen. Als iedereen er net zo over denkt als wij, komen we samen verder.’’  

Zonnestroom is goed voor het milieu én bewoners besparen op de energierekening. LENS Energie helpt ons met het aanbieden van de zonnepanelen. Samen met installateur JW Elektrotechniek uit Didam leveren, plaatsen en onderhouden ze de zonnepanelen.

Ook interesse in zonnepanelen?

Laat ons dit weten via zonnepanelenplaveinl. Of kom even langs bij ons op kantoor. We bekijken of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Dat is namelijk niet altijd het geval. Zodra we dit onderzocht hebben, ontvangt u van ons bericht.

Wilt meer informatie? Kijk dan op www.plavei.nl/zonnestroomvoorhuurders.