Dag van het Huren: bedankt voor uw komst!

Publicatiedatum: 08-10-2018

Zaterdag 6 oktober was de Dag van het Huren. Plavei deed ook dit jaar weer mee. We stonden met een snelloket in 's-Heerenberg en Didam. De kernen Angerlo, Zeddam, Kilder, Beek, Stokkum, Braamt, Loil, Nieuw-Dijk, Giesbeek, Azewijn en Lathum bezochten we met een snelloketbus. Medewerkers ontvingen huurders en andere bezoekers met koffie, lekkers en een duurzaam cadeau. Huurders konden direct terecht met een vraag of reparatieverzoek. Kinderen vouwden hun eigen duurzame huisje met zonnepaneeltje. Op de shakefiets fietsten bezoekers hun eigen gezonde smoothie bij elkaar.

Het zonnetje scheen, de belangstelling was groot en we hebben weer veel waardevolle input opgehaald. We willen u bedanken voor de komst. Het was een geslaagde dag!

Prijsvraagwinnaars

Via de website konden huurders van Plavei een prijsvraag invullen en kans maken op twee prijzen: € 100,- korting op de huur van de maand november of een bezoekje van onze energiecoach. Meneer Thio heeft de korting op de huur gewonnen en Mevrouw Marissink krijgt binnenkort een bezoekje van onze energiecoach. Zij hadden allebei de prijsvraag goed beantwoord.

Op de vraag 'Hoeveel nul-op-de-meter (NOM)woningen bouwt Plavei in 2018?' is het antwoord 30. Meer informatie over nieuwbouw projecten hierover vindt u via www.plavei.nl/nieuwbouw. Meer informatie over nu NOM-woningen vindt u via https://www.plavei.nl/epv/.

Op de vraag 'Van welk communicatiemiddel maken onze huurders het meest gebruik als ze met Plavei in contact willen komen?' is het antwoord telefoon. Wist u dat het indienen van een reparatieverzoek ook via onze website kan? Andere huurderszaken regelt u gemakkelijk via Mijn Plavei.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden