Dag van het Huren: bedankt voor uw komst!

Publicatiedatum: 15-10-2019

 

Duurzaam wonen: een thema dat goed past bij de uitdagingen waar we met z’n allen de komende jaren voor staan. Dit was dit jaar het thema van de Dag van het Huren op 12 oktober. We kijken terug op een inspirerende en gezellige middag!

In gesprek met ..

We organiseerden een informatiemarkt voor onze huurders. Op de informatiemarkt konden huurders in gesprek over over onder andere het thema duurzaam wonen. 2 energiecoaches van het VerduurSaam energieloket waren aanwezig om ze energiebesparingstips te geven. Bezoekers kregen informatie over het plaatsen van zonnepanelen. Meerdere huurders gingen enthousiast naar huis! Huurdersvereniging De Sleutel en medewerkers van Plavei waren aanwezig om in gesprek met huurders te gaan. Voor de kinderen was er een speciale kinderhoek. Bezoekers konden in de ideeënbus hun ideeën over duurzaam wonen kwijt. We hebben veel leuke ideeën binnengekregen, waar we zeker mee aan de slag gaan!

Lezing over milieu, klimaat én duurzaam wonen

We hadden Helga van Leur uitgenodigd om een lezing te houden over milieu, klimaat én duurzaam wonen. Wat betekent het en waarom is dit zo belangrijk? Helga legde dit op een leuke en laagdrempelige manier uit. Er was veel interactie in de zaal. Tijdens het aanmelden voor deze middag konden huurders een originele energietip meesturen. De beste tip(s) kwamen van mevrouw Hermans uit Beek. Deze werden tijdens de lezing bekendgemaakt. We verrasten haar na de lezing met een bloemetje en een energiebesparingspakket. Benieuwd naar de tips? U leest ze in onze informatiekrant die half november weer uitkomt.

We bedanken iedereen voor de komst! En.. tot volgend jaar!

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden