Dag van het Huren op 6 oktober: Plavei komt naar u toe

Publicatiedatum: 01-10-2018

Op zaterdag 6 oktober is de Dag van het Huren. Plavei doet ook mee en gaat de wijken en dorpen in. Onze medewerkers staan in Didam en 's-Heerenberg met een snelloket. De overige kernen worden bezocht met onze 'snelloketbus'. Huurders kunnen meedoen met een prijsvraag en maken kans op €100,- korting op de huur van de maand november of een bezoekje van onze energiecoach. Hij geeft u graag tips om in uw woning energie te besparen, wat weer scheelt in uw portemonnee.

Plavei komt naar u toe

We staan in ’s-Heerenberg en Didam met een snelloket. Hier kunt u direct terecht met een vraag of reparatieverzoek. Onze medewerkers helpen u graag direct verder. Met de ‘shakefiets’ fietst u uw eigen gezonde smoothie bij elkaar. Kinderen vouwen en kleuren een eigen huisje en er is voor hen leuk educatiemateriaal aanwezig, met als thema duurzaamheid.

De overige kernen brengen we een bezoek met onze 'snelloketbus'. We hebben op alle locaties koffie, thee, ranja en lekkers. Voor alle bezoekers hebben we een goedgevulde goodiebag met een duurzaam cadeautje.

Doe mee met de prijsvraag: hoofdprijs € 100 korting op de huur

We organiseren een prijsvraag, waar verschillende prijzen mee te winnen zijn. Maak kans op € 100,- korting op de maandhuur van november of een bezoekje van onze energiecoach bij u thuis. De energiecoach geeft praktische tips waarmee u gemakkelijk energie en dus kosten bespaart. De prijswinnaars van deze prijzen worden later bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina. Op locatie zijn ook nog een aantal kleinere prijzen te winnen. Deze prijswinnaars worden direct op locatie bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en de exacte locaties en tijden op www.plavei.nl/dagvanhethuren en volg ons op Facebook: www.facebook.com/bijplavei.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden