Huurdersvereniging De Sleutel staat vanaf 1 juli klaar voor alle huurders van Plavei

Publicatiedatum: 01-07-2019

Het is officieel: Huurderbelangenvereniging de Schakel en Huurdersvereniging Bergh gaan vanaf vandaag samen als Huurdersvereniging De Sleutel. Zij staan klaar voor alle huurders van Plavei.

Het nieuwe bestuur

Het nieuwe bestuur van Huurdersvereniging De Sleutel bestaat uit Leonie van der Laan (voorzitter), Wim Winters (penningmeester), Gerhard Naves (secretaris), Bart Jansen (tweede voorzitter), Irma de Ridder (tweede secretaris), Henk Elting (tweede penningmeester) en Michell Sterenberg.

Leonie van der Laan is blij met de samenwerking: “De rol van de huurdersvereniging is de laatste jaren groter geworden. We zijn een volwaardige gesprekspartner van Plavei en schuiven regelmatig in gesprekken met de gemeenten aan. 8 tot 10 keer per jaar zitten we samen om de tafel om het huurbeleid, de huurtarieven en het onderhoudsbeleid te bespreken, een begroting vast te stellen en over bijvoorbeeld herstructureringsplannen te praten. We worden als huurdersvereniging echt serieus genomen.”

‘’Het nieuwe bestuur is er klaar voor om de belangen van de huurders te vertegenwoordigen. Voortaan kunnen we met één mond praten’’ zegt Gerard Naves.

Plavei is blij dat de twee huurdersverenigingen elkaar hebben gevonden

De samenwerking heeft veel voordelen. De basis van de nieuwe huurdersvereniging is breder: dat is goed voor de continuïteit en professionaliteit van het bestuur. Samen geven we het volkshuisvestingsbeleid in de gemeente Montferland en Zevenaar vorm.

Meer weten over de rol van Huurdersvereniging De Sleutel? Lees verder op www.plavei.nl/huurdersvereniging. Hier kunt u ook lid worden van de vereniging. Of ga naar de website van Huurdersvereniging De Sleutel: www.hv-desleutel.nl.

Huurdersvereniging De Sleutel is bereikbaar via info@hv-desleutel.nl.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden