Meulenvelden als kloppend hart van wonen, welzijn en zorg

Publicatiedatum: 01-03-2019

Samen met de gemeente Montferland, Bibliotheek Montferland en stichting Welcom zetten we ons in voor de invulling van Meulenvelden als belangrijke sociaal maatschappelijke voorziening voor alle bewoners in Didam. Gisteren ondertekenden we gezamenlijk een intentieovereenkomst. Hierin staat de ontwikkeling van Meulenvelden centraal.

Meulenvelden als kloppend hart van wonen, welzijn en zorg

Meulenvelden als een fijne ontmoetingsplek: daar zetten we ons met z'n allen voor in. Ook zijn daar de verschillende partijen binnen Meulenvelden bij betrokken: Stichting Senioren Kontakt, Burgers van Diem, Het Filmhuis, Zozijn en Liemerije. Samen willen we van Meulenvelden een sociale, inspirerende en uitnodigende plek maken waar iedereen zich welkom voelt. Waar je elkaar kunt ontmoeten, mee kunt doen met activiteiten en gebruik kunt maken van de faciliteiten. Voor jong en oud.

Bibliotheek Montferland en stichting Welcom verhuizen naar Meulenvelden

Zij verhuizen naar de begane grond van Waverlo in Meulenvelden. Ze kunnen hierdoor meer faciliteitein delen en beter samenwerken. De komende maanden wordt het plan uitgewerkt. We vragen een (interieur)architect om idee├źn te bedenken voor het opnemen van Bibliotheek Montferland en stichting Welcom in Meulenvelden.

Alle huidige huurders van Meulenvelden houden dezelfde plek.

Arjan ter Bogt, directeur-bestuurder: 'We zijn blij met deze mijlpaal en samen gaan we onze schouders eronder zetten!'

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden