Ruil uw woning met een andere huurder!

Publicatiedatum: 14-05-2019

We organiseren een lokale woningruilmarkt

U wilt graag verhuizen, maar kunt geen geschikte woning vinden? Dan is woningruil misschien iets voor u. Bij woningruil ruilt u van woning met een andere huurder. U mag zelf op zoek gaan naar een huurder die met u wilt ruilen. Plavei ondersteunt huurders die op zoek zijn naar een woning via woningruil.

Om onze huurders een beetje te helpen met woningruil organiseren wij een lokale woningruilmarkt. Deze markt organiseren we voor huurders uit de gemeente Montferland. We brengen huurders die op zoek zijn naar een ruilpartner tijdens deze avond met elkaar in contact. Hieronder leest u wanneer de woningruilmarkt plaatsvindt.

Datum: maandagavond 17 juni 2019

Tijd: van 18.00 en 20.00 uur

Locatie: volgt.

Interesse? Laat ons dit weten voor 7 juni 2019 

Huurders van Plavei die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden via infoplaveinl. Dit kan ook telefonisch of op ons kantoor in Didam of ’s-Heerenberg. Aanmelden kan tot en met 7 juni 2019. U krijgt na aanmelding persoonlijk van ons te horen waar de woningruilmarkt plaatsvindt.

De woningruilmarkt is opgenomen in de prestatieafspraken die we maakten met de huurdersverenigingen en de gemeente Montferland. Zij zijn erg enthousiast over dit initiatief.

Spelregels woningruil

Woningruil kent enkele spelregels. Deze leest u hieronder:

  • U heeft geen huurachterstand en veroorzaakt geen overlast.
  • Uw inkomen past bij de huurprijs van de nieuwe woning. De huurprijs van de nieuwe woning wordt door Plavei vastgesteld. Op www.entree.nu vindt u meer informatie onder het kopje ‘Hoe werkt het? Passend toewijzen en inkomen’.
  • U ruilt met één andere huurder.
  • U woont in een huurwoning van Plavei in de gemeente Montferland.

Heeft u zelf al iemand gevonden om mee van woning te ruilen? Bekijk hier de stappen die u zet bij woningruil. Ook kunt u hier een formulier voor woningruil invullen.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden