Over Plavei Actueel Laatste nieuws

U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties

Leestijd: 2 min

Afgelopen periode voerden wij alleen de urgente reparatieverzoeken uit vanwege de coronamaatregelen. Vanaf woensdag 27 mei gaan wij weer alle reparatieverzoeken uitvoeren. Ook het planmatig onderhoud pakken we weer op. Zoals het vervangen van de cv-ketels, dak- en gevel werkzaamheden en buitenschilderwerkzaamheden. Goed onderhoud is van groot belang voor het goed functioneren van de installaties. Daarom starten we ook weer met het uitvoeren van onderhoud aan onze cv-ketels en mechanische ventilatiesystemen.

Samen veilig doorwerken

Onze onderhoudsmedewerkers en aannemers die bij u over de vloer komen nemen veiligheidsmaatregelen en zorgen ervoor dat zij voldoende afstand houden. Ook vragen zij u, voor uw eigen veiligheid, naar een andere ruimte in huis te gaan, tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. We laten u graag zien hoe de vakman te werk gaat. Wij ontwikkelden daarom de flyer ‘Samen veilig doorwerken bij Plavei’. 

U vindt de flyer hier.

We helpen u en onze partners

We vinden het fijn dat we een verantwoorde manier hebben gevonden om zowel de reparaties en de planmatig onderhoud werkzaamheden weer uit te voeren. Ook houden we hiermee onze schilders, installateurs en aannemers aan het werk. Waarmee we hopelijk de economische gevolgen voor hen beperken.  

Reparatieverzoek?

Heeft u een reparatieverzoek? Dien deze gemakkelijk in via Mijn Plavei. Of mail of bel ons: infoplaveinl of 0316 – 29 66 00.

Via www.plavei.nl/onderhoud leest u of dit jaar planmatig onderhoud staat gepland voor uw woning.