Visitatie: een organisatie 'mét power en visie'

Publicatiedatum: 05-02-2019

2018 was het jaar dat Plavei werd gevisiteerd, een wettelijke verplichting voor corporaties. Voor Plavei een spannend traject, waarin onze maatschappelijke prestaties over de afgelopen 4 jaar werden beoordeeld. Spannend, niet alleen omdat het onze eerste visitatie na de fusie was, maar ook omdat we naast onze maatschappelijke opgaven de afgelopen jaren 2 organisaties harmoniseerden én we de fusie aangrepen om van start te gaan met een nieuw, ambitieus en uitdagend organisatiemodel. We keken gespannen uit naar de bevindingen van de visitatiecommissie. En wát mogen we trots zijn op de uitkomsten!

De visitatiecommissie typeert ons als een organisatie ‘mét power en visie’. En juist met deze typering gaven we de fusie vorm en lukte het ons om nu, 4 jaar later, een solide en betrouwbare organisatie neer te zetten. Tegelijkertijd realiseerden we ook onze opgaven en ambities en behaalden we de fusiedoelstellingen. De visitatiecommissie erkent en herkent al deze inspanningen, evenals onze belanghouders, zo blijkt uit het visitatierapport.

De inzichten en aanbevelingen uit het visitatierapport krijgen de komende tijd onze aandacht en we gaan er volop mee aan de slag!

Het is fijn om van zowel onze belanghouders als de visitatiecommissie bevestigd te krijgen dat de basis van Plavei op orde is. Het motiverende compliment van een organisatie 'mét power en visie’ houden we dan ook graag vast voor de toekomst.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de uitkomsten van de visitatie? U leest het rapport hier.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden