Welkom op de nieuwe website van Plavei!

Publicatiedatum: 24-04-2017

Welkom op onze compleet vernieuwde website! Plavei heeft haar online diensten verbeterd en uitgebreid. De website en alle nieuwe functies werken op een pc, een tablet en ook op een smartphone. Onze huurders hebben overal en altijd eenvoudig toegang om zelf zaken te regelen. We hebben tijdens de ontwikkelfase de website en de nieuwe functies uitgebreid laten testen door huurders, zodat verbeteringen snel konden worden doorgevoerd. Met als resultaat een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk online kanaal.


Wat is er verbeterd en wat is nieuw?

1. Een handige en snelle zoekfunctie 

De website heeft een handige zoekfunctie op de homepage waarmee bezoekers heel snel bij de informatie terecht komen die ze zoeken.

2. Zelf woonzaken regelen 

De huur opzeggen, een reparatieverzoek afhandelen, bemiddeling bij overlast regelen.
Deze zaken zijn snel te vinden en eenvoudig te regelen. Huurders kiezen zelf of ze de informatie direct melden via een webformulier of dat ze inloggen via Mijn Plavei. Voordeel van Mijn Plavei is dat minder gegevens ingevuld hoeven te worden.

3. Een reparatieverzoek melden zonder in te loggen

Huurders kunnen een reparatieverzoek zelf afhandelen door het invullen van een postcode en een huisnummer. Het systeem zoekt dan het juiste adres erbij en de huurder kan vervolgens zelf zijn reparatie regelen. Net zoals het nu werkt met Mijn Plavei, maar dan zonder inlog. Over deze applicatie was het testpanel het meest enthousiast. De lastige inlog voor een eenvoudig verzoek is verdwenen.

4. Mijn Plavei heeft een facelift gekregen 

Mijn Plavei, het online klantportaal, ziet er anders uit en is hierdoor gebruiksvriendelijker geworden. Informatie is overzichtelijker weergegeven, waardoor huurders makkelijker hun weg vinden in Mijn Plavei.

5. Inloggen met e-mailadres

Nieuw is dat via Mijn Plavei wordt ingelogd met het e-mailadres in plaats van met een gebruikersnaam bestaande uit een combinatie van cijfers en letters van de achternaam.

De website en alle nieuwe functies werken op een pc, een tablet en ook op een smartphone. Altijd eenvoudig toegang om zelf zaken te regelen.

 

Plavei.nl - dat is klik en klaar!

Deel deze pagina

Zoekt u iets anders?

Wat zoekt u?