Inschrijven voor een huurwoning

Als u op zoek bent naar een woning, schrijft u zich in als woningzoekende. Dat kan als u 18 jaar of ouder bent en in het bezit bent van de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel. Plavei verhuurt woningen in de gemeenten Montferland, Zevenaar en Westervoort. We adverteren onze woningen op de website van Entree. U kunt zich hier inschrijven.

Inkomensgegevens verplicht bij inschrijven

Bij de inschrijving wordt naar uw inkomensgegevens gevraagd. Alle inkomensgegevens van u en eventuele gezinsleden en meeverhuizende personen tellen mee voor de toewijzing van een woning. Lees meer over Passend toewijzen.

Bij het inschrijven heeft u van uzelf en eventuele gezinsleden (uitgezonderd inwonende kinderen) en meeverhuizende personen een inkomensverklaring van de Belastingdienst nodig voordat u op een woning kunt reageren. Heeft u nog geen recente inkomensverklaring dan kunt u deze zelf opvragen bij de Belastingdienst via de Belastingtelefoon 0800 - 05 43. Het duurt ongeveer vijf werkdagen voordat u de inkomensverklaring thuis ontvangt. U kunt deze nu ook online opvragen.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden