Overgangsregeling woningzoekenden Thuis in de Achterhoek

Overgangsregeling voor woningzoekenden die inschrijftijd bij Thuis in de Achterhoek willen behouden

Is uw inschrijftijd bij Thuis in de Achterhoek langer dan uw woonduur? Heeft u minimaal 1x gereageerd op een woning in Montferland en/ of bent woonachtig in de gemeente Montferland? Dan kunt u uw inschrijftijd meenemen naar Entree. Nadat u zich heeft ingeschreven als woningzoekende bij Entree, kunt u dit zelf aanvragen het formulier onderaan de pagina. Plavei zorgt ervoor dat de inschrijftijd van Thuis in de Achterhoek wordt overgezet in Entree.

Ook starters kunnen de opgebouwde meettijd meenemen

Starters beginnen met het opbouwen van meettijd op het moment dat ze zich inschrijven bij Entree.  Voor hen geldt de datum van inschrijving als registratiedatum. Starters uit Montferland en starters die in 2017 op een woning van Plavei hebben gereageerd, kunnen hun inschrijftijd daarom meenemen naar Entree. Deze wordt dan omgezet naar meettijd. Als u een starter bent, moet u zich eerst inschrijven bij Entree. Vervolgens vult u hieronder het formulier in. Plavei zorgt ervoor dat de inschrijftijd van Thuis in de Achterhoek wordt overgezet in Entree.

Bekijk in het stroomschema of deze regeling op u van toepassing is. Woningzoekenden kunnen tot 31 december 2018 gebruik maken van deze regeling.

Let op:

Om uw meettijd aan te kunnen passen, hebben we uw (oude) inschrijfgegevens nodig. We vragen via het formulier uw toestemming om uw inschrijfgegevens op te mogen vragen. De ingevulde gegevens worden alleen gebruikt in het kader van deze regeling. Vergeet dit niet aan te vinken in onderstaand formulier.

Mijn gegevens
Aanhef*
Privacy*
Aan de hand van uw inschrijving kunnen we de meettijd aanpassen:

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden